Varusteiden lainaus

Partiolippukunta Mesikämmenet ry:n jäsenille keväällä ja kesällä 2020 (7.5.-10.8. välillä)

Mesikämmenet tarjoaa jäsenille mahdollisuuden lainata maksutta retkeilyvarusteita jäsenille keväällä ja kesällä 2020. Covid-19 pandemian takia kevään ja kesän retket ja leirit jouduttiin perumaan, joten rohkaisemme jäseniä lähtemään retkeilemään itse, perheen tai ystävien kanssa. Hyviä retkeilykohteita löytyy läheltäkin esim. Nuuksiosta.

Lainauksen ehdot

Lainaamalla varusteita, hyväksyt nämä lainausehdot alla.

Varusteita voi lainata 7.5.-10.8. välillä laittamalla sähköpostia kale.koivunotko(at)mesikammenet.fi. Laita sähköpostiin mitä varusteita haluaisit lainata ja mille ajankohdalle. Laitathan sähköpostin hyvissä ajoin (ainakin viikko aikaisemmin toivottua noutoajankohtaa ennen), niin koetamme löytää molemmille sopivan noutoajankohdan. Toimimme vapaaehtoispohjalla ja kololla ei tällä hetkellä järjestetä normaalia toimintaa, joten otathan sen huomioon, kun sovimme nouto ja palautus ajankohtia.

Johtajat pystyvät noutamaan varusteita myös omatoimisesti kololta, mutta siitäkin on sovittava sähköpostitse ennakkoon. Siihen liittyy oma ohjeistus. Mitään varusteita ei saa viedä kololta, ellei niistä ole sovittu lainauksen vastuuhenkilö Kale Koivunotkon kanssa ennakkoon.

Varusteiden lainausajan pituus sovitaan aina erikseen ja pyrimme ottamaan toiveet huomioon parhaamme mukaan.

Varusteet tarkistetaan aina noudon ja palautuksen yhteydessä. Varusteiden on oltava ehjiä, puhtaita ja kaikki osat mukana palautuksen yhteydessä. Mikäli varusteita rikkoutuu tai häviää lainauksen yhteydessä, on lainaajan oltava valmis hankkimaan Mesikämmenille vastaavanlainen uusi kappale tai varaosa. Lainaaja on vastuussa varusteista lainauksen aikana. Partiovakuutus ei ole voimassa lainauksen aikana.

Mikäli jotain kulutustavaraa kuluu loppuun (esim. kaasupullo), tulee lainaajan hankkia ja tuoda palautuksen yhteydessä uusi kulutustavara varusteiden yhteydessä.

Lainattavat varusteet

Laavu Pro

Laavu, narut, kiilat, laavupussi ja osassa laavukepit (muissa pystytys luonnon kepeillä tai puiden väliin)

Lainattavana oleva määrä: 3


Laavu (avomalli)

Laavukangas ja narut (eri mallisia, ei sisällä keppejä)

Lainattavana oleva määrä: 2


Trangia (kaasukäyttöinen)

Kaasupullo, laukku, Trangia (2 kattilaa, paistinpannu, kahva), kaasupoltin.

Lainattavana oleva määrä: 5


Redulaukku

Pieni leikkuulauta, rulla ilmastoteippiä, narurulla, paistinlasta, biohajoava  tiskiaine, ruuanlaittopuukko, saippuavillaa, tiskiharja, varakaasupullo, tulitikkuja, muovipusseja, kiinnitysremmi.

Lainattava oleva määrä: 5


Rinkka

Kahta kokoa, 1 pieni lasten ja 1 isompi nuorten. Kuva ei liity näihin rinnkkoihin

Lainattavana oleva määrä: 2


Makuupussi

Kahta kokoa, 1 pieni lasten ja 1 isompi nuorten. Kuva ei liity makuupusseihin.

Lainattavana oleva määrä: 2


Retkikirves

Lainattavana oleva määrä: 2


Vesikanisteri 10L

Lainattavana oleva määrä: 5


Muitakin varusteita on mahdollista lainata, kysele niistä lisää sähköpostitse.

Muistathan retkeillessä turvallisuuden ja omat ensiaputarvikkeet mukaan! Alle 15-vuotiaat eivät saa retkeillä keskenään, vaan he tarvitsevat vastuullisen aikuisen mukaan.