Seikkailijat (10-12 v.)


Seikkailijat ovat 10–12-vuotiaita partiolaisia. Seikkailijoiden ryhmä on 10–15 hengen joukkue, joka jakaantuu kahteen tai kolmeen vartioon. Seikkailijajoukkuetta johtaa tehtävään koulutettu aikuinen, sampo. Kukin seikkailija saa vuorollaan opetella johtamista eli toimia vartionjohtajana tilanteissa, joissa toimitaan pienryhmissä eli vartioissa.

Seikkailijat opettelevat partion perustaitoja ja retkeilevät paljon. Lisäksi seikkailijajoukkueiden ohjelmaan kuuluu taitomerkkejä sekä partiotaitokisoihin osallistumista. Seikkailija matkaa tutkimusmatkailijan lailla: retkikeittimet, ensiapu, rakentelu ja solmut tulevat seikkailijoille tutuiksi!

Mesikämmenissä seikkailijaikäisille tarjotaan monenlaista toimintaa koko vuodelle. Ryhmät kokoontuvat viikoittain luonnonkauniissa soukanniemessä Soukka-seuran talolla ja suorittavat erilaisia aktiviteettejä, jossa yhdistyvät luonto ja partiotoiminta nykyaikana.

Ilmoittaudu mukaan ja tule kokeilemaan partiotoimintaa ottamalla yhteyttä mesikammenet.partio(at)gmail.com tai suoraan joukkueenjohtajaan.

Ketturyhmä (Havujoukkue)

Kokoontumisaika: Keskiviikkoisin kello 17.30-19.00

Ryhmänjohtajat: Tessa Koivunotko ja Oiva Huhtaniska

Yhteystiedot: tessa.koivunotko(at)gmail.com / +358 445444473 (Tessa Koivunotko)