Toimintaa kaikenikäisille


Partiotoimintaa
Mesikämmenet tarjoavat tasokasta toimintaa kaikille ikäkausille. Jokaisella ikäkaudella on ympärivuotisesti omia tapahtumia ja lippukunnan yhteisiä tapahtumia. Kaikki ikäkaudet kokoontuvat viikoittain lippukuntamme kololla oman partioryhmän tai partiojoukkueen kanssa.

Ryhmien kokoustoiminta
Mesikämmenet kokoontuvat viikoittain oman ryhmänsä kanssa lippukuntamme kokoontumispaikassa, Karhunpesässä. Koloilloissa ja kokouksissa tehdään aktiviteetteja, jotka rakentuvat erä-, leiri- ja kansalaistaidoista, johtamisesta sekä sosiaalisuuden ja luovan ajattelun taidoista. Lisäksi harjoitellaan kädentaitoja sekä hengellisyyteen, luonnontuntemukseen ja -suojeluun liittyviä taitoja.

Aktiviteetteja tekemällä opitaan uutta ja valmistaudutaan partioretkiin, -kisoihin, -reduihin, -leireihin ja -vaelluksiin.

Jokaiselle ikäkaudelle sudenpennuista samoajiin löytyy oma partioryhmä, jossa järjestetään viikoittaista toimintaa saman ikäisille. Lisätietoja ikäkauden ryhmistä löytyy klikkaamalla ikäkauden kuvaketta oikealla.

Tapahtumat, redut ja leirit
Mesikämmenet tarjoavat jäsenilleen monenlaista toimintaa vuosittain. Lippukunnallamme on laaja tarjonta omia ja alueen yhteisiä tapahtumia, redua ja leirejä.

Lisäksi järjestetään monia erikoistapahtumia, jotka liittyvät vuoden ominaispiirteisiin. Lisää tietoa tapahtumista löydät Tapahtumat -sivulta.