Saaristopartio

Jälki-ilmoittautuminen kesän 2021 iltamelontoihin ja varsinainen ilmoittautuminen elokuun Melontareduille on parhaillaan käynnissä!

Saaristopartio-ohjelmaa kaikenikäisille

 • Iltamelontoja kesäkuussa
  • 8.6. Haukkaryhmän iltamelonta klo 18.00-20.30 seikkailijoille (ilmoittautuminen on päättynyt)
  • 9.6. iltamelonta klo 18.00-20.30 tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille (ilmoittautuminen on päättynyt)
  • 15.6. iltamelonta klo 18.00-20.30 tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille (jälki-ilmoittautuminen päättyy su 13.6.)
  • 16.6. Ilvesryhmän iltamelonta klo 18.00-20.30 seikkailijoille (Myös Haukkaryhmäläiset, tarpojat, samoajat ja vaeltajat voivat ilmoittautua mukaan. Jälki-ilmoittautuminen päättyy su 13.6.)
  • 22.6. iltamelonta klo 18.00-20.30 sudenpennuille (Myös seikkailijat, tarpojat, samoajat ja vaeltajat voivat ilmoittautua mukaan. Jälki-ilmoittautuminen päättyy su 20.6.)
  • 23.6. iltamelonta klo 18.00-20.30 tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille (jälki-ilmoittautuminen päättyy su 20.6.)
 • Melontareduja elokuussa (varsinainen ilmoittautuminen päättyy pe 30.7.)
  • 6.-8.8. Melontaredu samoajille, vaeltajille ja aikuisille
  • 13.-15.8. Melontaredu tarpojille
  • 27.-29.8. Melontaredu seikkailijoille

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä, katso ylhäältä tapahtumakohtaisesti milloin se päättyy! Selaa alta tietoa Melontareduista sekä iltamelonnoista ja ilmoittaudu mukaan alla olevilla linkeillä!

Melontaredut

Hei seikkailija, tarpoja, samoaja, vaeltaja ja aikuinen! Mahtavia uutisia!

Sinut on kutsuttu mukaan Mesikämmenten elokuun Melontareduille. Luvassa on ikimuistoinen viikonloppu meloen Espoon saaristossa. Poikkeamme viikonlopun aikana jopa kolmella eri saarella. Ilmoittaudu siis mukaan ja tule kokemaan syksyn paras viikonloppu. Melontareduille ei tarvitse aikaisempaa kokemusta melonnasta tai retkeilystä, vaan rohkesti voi lähteä ryhmän mukaan. Melontareduilla seikkailijoiden ja tarpojien kanssa jokaisessa kanootissa on aina johtaja kyydissä.

Melontaredut kuuluvat kaikille jäsenmaksun maksaneille jäsenille, joten lähde mukaan juuri sinulle suunniteltuun partio-ohjelmaan!

Iltamelonnat

Kaikille ikäkausille

Uutuutena tänä vuonna tulee iltamelonnat kesäkuussa! Ryhmän partiokokousten jäädessä kesätauolle toukokuun lopussa ei sinun kuitenkaan tarvitse vielä laittaa partiota tauolle, vaan lähde mukaan iltamelontoihin kesäkuussa. Iltamelonnoissa päästään rennossa ilmapiirissä melomaan noin 1,5h lähivesillä mahtavia maisemia katsellen partiokavereiden kanssa.

Iltamelonnat kuuluvat Mesikämmenten uuteen saaristopartio-ohjelmaan, missä pääset kartuttamaan omaa melontaosaamistasi tutussa ja turvallisessa ympäristössä. Iltamelonnan aikana päästään rennolla tahdilla melomaan noin 1,5h lenkki samalla maisemia katsellen. Myös sudenpennuille järjestetään iltamelonta, missä sudenpennut pääsevät tutustumaan kanootissa olemiseen ja harjoittelemaan rannan läheisyydessä. Aloitus- ja lopetuspaikkana toimii tuttu Karhunpesä, Mesikämmenten partiokolo.

Jälki-ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä! Ole kuitenkin nopea ja ilmoittaudu mukaan, sillä mukaan mahtuu vain 10-14 ensimmäistä ilmoittautunutta riippuen iltamelonnasta (kanoottipaikkoja rajoitetusti). Mahdollisesti kaikki halukkaat eivät mahdu mukaan, joten oma paikka kannattaa varmistaa saman tien. Osallistujilla ei ole osallistumismaksua, vaan kaikki redut kuuluvat jäsenmaksun maksaneille.

Mikäli paikat täyttyvät, pystyt kuitenkin ilmoittautumaan varasijalle. Jos paikkoja vapautuu perumisen tai sairastumisen takia, on mahdollisuus varasijalta päästä mukaan redulle. Paikat täytetään varasijalta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset voivat ilmoittautua useampaan oman ikäkauden iltamelontaan tai vaikka kaikkiin halutessaan.

Varsinaisen ilmoittautumisen jälkeen aukeaa jälki-ilmoittautuminen 19.5., jossa kaikki vielä vapaana olevat paikat jaetaan halukkaille. Jälki-ilmoittautumisessa paikkoja ei ole enää varattu tietylle ryhmälle ja vanhemmat ikäkaudet voivat myös ilmoittautua nuorempien ikäkausien iltamelontoihin. Tällöin jälki-ilmoittautumisessa seikkailijat voivat ilmoittautua kumpaan tahansa seikkailijaryhmän sekä sudenpentujen iltamelontoihin ja tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset myös seikkailijoiden ja sudenpentujen iltamelontoihin. Tavoitteena on, että jos jokin iltamelonta on täynnä ja toisessa olisi tilaa, pääsisivät kaikki kuitenkin osallistumaan johonkin iltamelontaan sekä tyhjät paikat saataisiin täytettyä. Esim. seikkailija voi tällöin osallistua halutessaan kumpaan vaan tai vaikka kummallekkin seikkailijaikäkauden sekä sudenpentujen iltamelontaan ja esim. tarpoja vaikka kaikkiin, jos paikkoja on vielä jäljellä.

Mikäli ilmoittautumisen tai Kuksatunnusten kanssa on ongelmia, ole yhteydessä Kale Koivunotkoon (kale.koivunotko(at)mesikammenet.fi).

Jäsenten terveys on partiotoiminnassa tärkeintä ja otamme sen huomioon järjestelyissä. Jotta iltamelonta on kaikille turvallinen ja ehkäisemme COVID-19 viruksen tarttumisen, olemme koonneet turvallisuusohjeistuksen https://www.mesikammenet.fi/covid-19/. Suosittelemme, että perehdytte ohjeistukseen yhdessä perheen osallistujien kanssa ennen iltamelontaa.

Iltamelontoihin tarvitset mukaan:

 • Partiohuivi
 • Säänmukaiset ulkoiluvarusteet. On suositeltavaa ottaa mukaan veden- ja tuulenpitävä takki. Meloessa saattaa myös vähän roiskua vettä.
 • Ulkoiluhousut tai shortsit (housut saattavat vähän kastua meloessa)
 • Ohutpohjaiset kengät jalkoihin esim. vedenpitävät crocsit / vastaavat
 • Puhelin ja sille vedenkestävä kotelo (pakollinen, vesiturvallisuus). Sudenpennut eivät tarvitse puhelinta mukaan, mutta mikäli se otetaan pitää se laittaa vedenkestävään koteloon.
 • Pilli (pakollinen, vesiturvallisuus, ei saa sisältää liikkuvaa kuulaa)
 • Hattu esim. lippis
 • Vähintään 1L vesipullo tai 2kpl 0,5L vesipulloja täynnä vettä
 • Aurinkoisella säällä aurinkolasit ja aurinkorasvaa
 • Vaihtovaatekerta ja pyyhe pakattuna vedenpitävään pussiin (pakollinen, vesiturvallisuus)