Partioryhmät


Liity mukaan ja selaa alta sinulle sopiva partioryhmä!

Ilmoittautuminen partioryhmiin on käynnissä! Selaa alta sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan aloittamaan partio, ennen kuin paikat täyttyvät!

Mesikämmenet järjetävät laadukasta saaristopartiotoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Partiotoiminta sekä -ryhmät toimivat syksyisin ja keväisin samaan aikaan kuin koulutkin. Koska vain voi ilmoittautua mukaan ja varata paikan elämäsi seikkailulle!


Sudenpennut (7-9-vuotiaat)

Sudenpennut ovat 7-9-vuotiaita partiolaisia, jotka kokoontuvat viikoittain 5-15 hengen laumoissa kololla. Laumaa johtaa 2 ryhmänjohtajaa. Viikoittaisissa partiokokouksissaan sudenpennut oppivat aktiivisen tekemisen kautta monipuolisia taitoja. Sudenpennut käyvät retkillä ja myös muissa partiotapahtumissa kuten kesäleirillä, sudenpentutapahtumissa ja sudenpentujen partiotaitokilpailuissa.


Uusi sudenpentulauma 2014 syntyneille

Syksyllä elokuussa perustettava uusi sudenpentulauma 2014 syntyneille uusille partiolaisille.

Kokoontumisaika: Ei vielä tarkemmin tiedossa (Ma-to välillä)

Kokoontumispaikka: Karhunpesä (Mesikämmenten kolo, Soukan rantatie 74, Espoo)

Kysy lisää ryhmästä Mesikämmenten ohjelmajohtaja Tessa Koivunotkolta (tessa.koivunotko(at)mesikammenet.fi) tai varaa paikkasi ryhmään alta.


Naalilauma (2012 ja 2013 syntyneet)

Sudenpentulauma, jossa osa on jo harrastanut partiota yhden vuoden, mutta suuri osa on aloittanut partion viime syksynä.

Kokoontumisaika: Maanantaisin kello 17.30-19.00

Kokoontumispaikka: Karhunpesä (Mesikämmenten kolo, Soukan rantatie 74, Espoo)

Ryhmänjohtajat: Tanja Mattila (tanja.mattila(at)mesikammenet.fi) ja Johanna Roivainen (johanna.roivainen(at)mesikammenet.fi)

Kysy lisää ryhmästä ryhmänjohtajalta (yhteystiedot yllä) tai ilmoittaudu mukaan toimintaan alta.


Seikkailijat (9-11-vuotiaat)

Seikkailijat ovat 10-11-vuotiaita partiolaisia, jotka kokoontuvat 10-15 hengen ryhmässä. Ryhmää johtaa 2 ryhmänjohtajaa. Seikkailijat opettelevat partion perustaitoja, osallistuvat partiotaitokisoihin, melontatoimintaan ja retkeilevät paljon. Ikäkauden perusohjelma kestää kaksi vuotta ja koostuu ilmansuunnista.


Haukkaryhmä (2011 ja 2010 syntyneet)

Uusi seikkailijaryhmä on aloittanut toimintansa viime syksyllä, minne siirty suuri joukko aikaisempia sudenpentuja. Mukaan mahtuu mainiosti myös uusia partiolaisia!

Kokoontumisaika: Tiistaisin klo 18.00-20.00

Kokoontumispaikka: Parillisilla viikoilla Karhunpesä (Mesikämmenten kolo, Soukan rantatie 74, Espoo) ja parittomilla viikoilla Soukan alakenttä (Alatörmä 1, Espoo), ellei toisin mainita

Ryhmänjohtajat: Nea Angervuori (nea.angervuori(at)mesikammenet.fi) ja Peter Lindgren (peter.lindgren(at)mesikammenet.fi)

Kysy lisää ryhmästä ryhmänjohtajalta (yhteystiedot yllä) tai ilmoittaudu mukaan toimintaan alta.


Ilvesryhmä (2009 syntyneet)

Seikkailijaryhmä, missä osa on harrastanut partiota muutaman vuoden. Mukaan mahtuu myös uusia partiolaisia!

Kokoontumisaika: Tiistaisin klo 18.00-20.00

Kokoontumispaikka: Parittomilla viikoilla Karhunpesä (Mesikämmenten kolo, Soukan rantatie 74, Espoo) ja parillisilla viikoilla Soukan alakenttä (Alatörmä 1, Espoo), ellei toisin mainita

Ryhmänjohtajat: Paul Forsström (paul.forsstrom(at)mesikammenet.fi) ja Ville Koivunotko (ville.koivunotko(at)mesikammenet.fi)

Kysy lisää ryhmästä ryhmänjohtajalta (yhteystiedot yllä) tai ilmoittaudu mukaan toimintaan alta.


Tarpojat (12-14-vuotiaat)

Tarpojat ovat 12-14-vuotiaita partiolaisia, jotka kokoontuvat 4-12 hengen vartioissa. Vartiota johtaa 2 vartionjohtajaa. Tarpojien kaikessa tekemisessä korostuvat yhdessä tekeminen, kehittyminen ja elämykset. Tarpojaohjelma koostuu neljästä puolen vuoden jaksosta eli tarposta, jotka ovat leiri, luovuus, selviytyminen ja yhteiskunta. Jokainen tarppo huipentuu majakkaan, jossa käytetään hyödyksi harjoiteltuja taitoja.


Kettuvartio (2006, 2007 ja 2008 syntyneet)

Tarpojaryhmä, missä osa on harrastanut partiota muutaman vuoden. Mukaan mahtuu myös mainiosti uusia partiolaisia, vaikkei olisi aikaisempaa partiokokemusta!

Kokoontumisaika: Torstaisin kello 18.00-20.00

Kokoontumispaikka: Etänä 30.4. asti

Ryhmänjohtajat: Tessa Koivunotko (tessa.koivunotko(at)mesikammenet.fi) ja Oiva Huhtaniska (oiva.huhtaniska(at)mesikammenet.fi)

Kysy lisää ryhmästä ryhmänjohtajalta (yhteystiedot yllä) tai ilmoittaudu mukaan toimintaan alta.


Samoajat (15-17-vuotiaat)

Samoajat ovat 15-17-vuotiaita partiolaisia, jotka kokoontuvat kerran kuussa 4-12 hengen ryhmissä. Samoajien ryhmänjohtajana on vertaisjohtaja, jota tukee aikuinen luotsi. Samoajaohjelma kestää kolme vuotta. Aktiviteeteissa samoajat tutustuvat samoajaohjelmaan sekä oppivat johtajuutta, ryhmätyöskentelyn taitoja sekä laajentavat näköpiiriään lippukunnan ulkopuolelle, Olennainen osa ohjelmaa on ryhmänohjaajakoulutus sekä siihen sisältyvä johtamisharjoittelu


Kontiovartio (2003, 2004 ja 2005 syntyneet)

Lippukunnan samoajaryhmä, jossa on mukana eri ikäisiä. Mukaan mahtuu myös uusia partiolaisia, vaikkei olisi aikaisempaa partiokokemusta!

Kokoontumisaika: 1-2 kertaa kuussa erikseen sovittuna aikana

Kokoontumispaikka: Etänä 30.4. asti

Samoajaluotsi: Kale Koivunotko (kale.koivunotko(at)mesikammenet.fi)

Kysy lisää ryhmästä ohjelmajohtajalta (yhteystiedot yllä) tai ilmoittaudu mukaan toimintaan alta.


Vaeltajat (18-22-vuotiaat)

Vaeltajat ovat 18-22-vuotiaita partiolaisia, jotka kokoontuvat kerran kuussa 3-5 hengen ryhmissä. Vaeltajien vartionjohtajana toimii vertaisjohtaja, jota tukee aikuinen luotsi. Vaeltajien toiminnan painopisteenä on henkilökohtainen kasvu ja yhä vastuullisempiin tehtäviin siirtyminen. Vaeltajaohjelma kestää neljä vuotta. Ikäkausi alkaa Suomi-projektilla, jonka aikana vaeltajat suunnittelevat ja toteuttavat 2-7 vuorokauden matkan valitsemaansa kohteeseen Suomessa. Ohjelma huipentuu ulkomaanprojektiin, jonka tavoitteena on, että vaeltajat tutustuvat valitsemaansa vieraaseen maahan, kieleen ja kulttuuriin.


Karhuvartio (2002, 2001, 2000, 1999 ja 1998 syntyneet)

Lippukunnan uusi vaeltajaryhmä, jossa on viime syksyllä vaeltajiksi siirtyneitä samoajia. Mukaan mahtuu myös uusia partiolaisia, vaikkei olisi aikaisempaa partiokokemusta!

Kokoontumisaika: Kerran kuussa erikseen sovittuna aikana

Kokoontumispaikka: Etäkokouksina toistaiseksi videopuhelun kautta

Ohjelmajohtaja: Tessa Koivunotko (tessa.koivunotko(at)mesikammenet.fi)

Kysy lisää ryhmästä ohjelmajohtajalta (yhteystiedot yllä) tai ilmoittaudu mukaan toimintaan alta.