Partioryhmät

Liity mukaan ja selaa alta sinulle sopiva partioryhmä!

Ilmoittautuminen partioryhmiin on käynnissä! Selaa alta sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan aloittamaan partio, ennen kuin paikat täyttyvät!

Mesikämmenet järjetävät laadukasta saaristopartiotoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Partiotoiminta sekä -ryhmät toimivat syksyisin ja keväisin samaan aikaan kuin koulutkin. Koska vain voi ilmoittautua mukaan ja varata paikan elämäsi seikkailulle!


Sudenpennut (7-9-vuotiaat)

Sudenpennut ovat 7-9-vuotiaita partiolaisia, jotka kokoontuvat viikoittain 5-15 hengen laumoissa kololla. Laumaa johtaa 2 ryhmänjohtajaa. Viikoittaisissa partiokokouksissaan sudenpennut oppivat aktiivisen tekemisen kautta monipuolisia taitoja. Sudenpennut käyvät retkillä ja myös muissa partiotapahtumissa kuten kesäleirillä, sudenpentutapahtumissa ja sudenpentujen partiotaitokilpailuissa.


Ahmalauma (ensisijaisesti 2014 syntyneet, mutta myös 2013 ja 2012 syntyneet voivat liittyä mukaan ryhmään)

Tänä syksynä perustettu uusi sudenpentulauma ensisijaisesti 2014 syntyneille uusille partiolaisille, mutta myös 2013 ja 2012 syntyneet voivat liittyä mukaan ryhmään. Vielä on tilaa ryhmässä innokkaille uusille partiolaisille!

Kokoontumisaika: Torstaisin kello 18.00-19.30

Kokoontumispaikka: Karhunpesä (Mesikämmenten kolo, Soukan rantatie 74, Espoo)

Ryhmänjohtajat: Eetu Parviainen (eetu.parviainen(at)mesikammenet.fi) ja Sami Hartikainen (sami.hartikainen(at)mesikammenet.fi)

Kysy lisää ryhmästä ryhmänjohtajalta (yhteystiedot yllä) tai ilmoittaudu mukaan toimintaan alta.


Naalilauma (ensisijaisesti 2012 ja 2013 syntyneet, mutta myös 2014 syntyneet voivat liittyä mukaan ryhmään )

Sudenpentulauma, jossa osa on jo harrastanut partiota yhden tai kaksi vuotta, mutta iso osa on aloittanut partion viime syksynä. Mukaan mahtuu vielä innokkaita uusia partiolaisia.

Kokoontumisaika: Maanantaisin kello 17.30-19.00

Kokoontumispaikka: Karhunpesä (Mesikämmenten kolo, Soukan rantatie 74, Espoo)

Ryhmänjohtajat: Tanja Mattila (tanja.mattila(at)mesikammenet.fi) ja Johanna Roivainen (johanna.roivainen(at)mesikammenet.fi)

Kysy lisää ryhmästä ryhmänjohtajalta (yhteystiedot yllä) tai ilmoittaudu mukaan toimintaan alta.


Seikkailijat (9-11-vuotiaat)

Seikkailijat ovat 10-11-vuotiaita partiolaisia, jotka kokoontuvat 10-15 hengen ryhmässä. Ryhmää johtaa 2 ryhmänjohtajaa. Seikkailijat opettelevat partion perustaitoja, osallistuvat partiotaitokisoihin, melontatoimintaan ja retkeilevät paljon. Ikäkauden perusohjelma kestää kaksi vuotta ja koostuu ilmansuunnista.


Haukkaryhmä (2011 ja 2010 syntyneet)

Seikkailijaryhmä on aloittanut toimintansa viime syksyllä, minne siirty suuri joukko aikaisempia sudenpentuja. Mukaan mahtuu mainiosti myös uusia partiolaisia!

Kokoontumisaika: Tiistaisin klo 18.00-20.00

Kokoontumispaikka: Karhunpesä (Mesikämmenten kolo, Soukan rantatie 74, Espoo)

Ryhmänjohtajat: Nea Angervuori (nea.angervuori(at)mesikammenet.fi) ja Peter Lindgren (peter.lindgren(at)mesikammenet.fi)

Kysy lisää ryhmästä ryhmänjohtajalta (yhteystiedot yllä) tai ilmoittaudu mukaan toimintaan alta.


Tarpojat (12-14-vuotiaat)

Tarpojat ovat 12-14-vuotiaita partiolaisia, jotka kokoontuvat 4-12 hengen vartioissa. Vartiota johtaa 2 vartionjohtajaa. Tarpojien kaikessa tekemisessä korostuvat yhdessä tekeminen, kehittyminen ja elämykset. Tarpojaohjelma koostuu neljästä puolen vuoden jaksosta eli tarposta, jotka ovat leiri, luovuus, selviytyminen ja yhteiskunta. Jokainen tarppo huipentuu majakkaan, jossa käytetään hyödyksi harjoiteltuja taitoja.


Ilvesvartio (2009 syntyneet)

Tarpojavartio, missä osa on harrastanut partiota muutaman vuoden. Mukaan mahtuu myös uusia partiolaisia!

Kokoontumisaika: Tiistaisin klo 18.00-20.00

Kokoontumispaikka: Karhunpesä (Mesikämmenten kolo, Soukan rantatie 74, Espoo)

Ryhmänjohtajat: Paul Forsström (paul.forsstrom(at)mesikammenet.fi) ja Ville Koivunotko (ville.koivunotko(at)mesikammenet.fi)

Kysy lisää ryhmästä ryhmänjohtajalta (yhteystiedot yllä) tai ilmoittaudu mukaan toimintaan alta.


Samoajat (15-17-vuotiaat)

Samoajat ovat 15-17-vuotiaita partiolaisia, jotka kokoontuvat kerran kuussa 4-12 hengen ryhmissä. Samoajien ryhmänjohtajana on vertaisjohtaja, jota tukee aikuinen luotsi. Samoajaohjelma kestää kolme vuotta. Aktiviteeteissa samoajat tutustuvat samoajaohjelmaan sekä oppivat johtajuutta, ryhmätyöskentelyn taitoja sekä laajentavat näköpiiriään lippukunnan ulkopuolelle, Olennainen osa ohjelmaa on ryhmänohjaajakoulutus sekä siihen sisältyvä johtamisharjoittelu


Kettuvartio (2006, 2007 ja 2008 syntyneet)

Samoajavartio, missä osa on harrastanut partiota muutaman vuoden. Mukaan mahtuu myös mainiosti uusia partiolaisia, vaikkei olisi aikaisempaa partiokokemusta!

Kokoontumisaika: Keskiviikkoisin kello 18.00-20.00

Kokoontumispaikka: Karhunpesä (Mesikämmenten kolo, Soukan rantatie 74, Espoo)

Samoajaluotsi: Oiva Huhtaniska (oiva.huhtaniska(at)mesikammenet.fi)

Kysy lisää ryhmästä luotsilta (yhteystiedot yllä) tai ilmoittaudu mukaan toimintaan alta.


Kontiovartio (2003, 2004 ja 2005 syntyneet)

Lippukunnan samoajaryhmä, jossa on mukana eri ikäisiä. Mukaan mahtuu myös uusia partiolaisia, vaikkei olisi aikaisempaa partiokokemusta!

Kokoontumisaika: 1-2 kertaa kuussa erikseen sovittuna aikana

Kokoontumispaikka: Etänä 30.4. asti

Samoajaluotsi: Kale Koivunotko (kale.koivunotko(at)mesikammenet.fi)

Kysy lisää ryhmästä samoajaluotsilta (yhteystiedot yllä) tai ilmoittaudu mukaan toimintaan alta.


Vaeltajat (18-22-vuotiaat)

Vaeltajat ovat 18-22-vuotiaita partiolaisia, jotka kokoontuvat kerran kuussa 3-5 hengen ryhmissä. Vaeltajien vartionjohtajana toimii vertaisjohtaja, jota tukee aikuinen luotsi. Vaeltajien toiminnan painopisteenä on henkilökohtainen kasvu ja yhä vastuullisempiin tehtäviin siirtyminen. Vaeltajaohjelma kestää neljä vuotta. Ikäkausi alkaa Suomi-projektilla, jonka aikana vaeltajat suunnittelevat ja toteuttavat 2-7 vuorokauden matkan valitsemaansa kohteeseen Suomessa. Ohjelma huipentuu ulkomaanprojektiin, jonka tavoitteena on, että vaeltajat tutustuvat valitsemaansa vieraaseen maahan, kieleen ja kulttuuriin.


Karhuvartio (2002, 2001, 2000, 1999 ja 1998 syntyneet)

Lippukunnan uusi vaeltajaryhmä, jossa on viime syksyllä vaeltajiksi siirtyneitä samoajia. Mukaan mahtuu myös uusia partiolaisia, vaikkei olisi aikaisempaa partiokokemusta!

Kokoontumisaika: Kerran kuussa erikseen sovittuna aikana

Kokoontumispaikka: Etäkokouksina toistaiseksi videopuhelun kautta

Ohjelmajohtaja: Tessa Koivunotko (tessa.koivunotko(at)mesikammenet.fi)

Kysy lisää ryhmästä ohjelmajohtajalta (yhteystiedot yllä) tai ilmoittaudu mukaan toimintaan alta.