Partiohunajan omatoimimyynti jäsenille

Mesikämmenten jäsenien kannattaa ehdottomasti tehdä omatoimimyyntiä hunajapurkeista sekä kennohunajasta ja näin osallistua yhteiseen varainkeruuseen. Tuotot hunajamyynnistä menevät juuri meidän yhteiseen partiotoimintaan (esim. partiokokouksiin, reduihin ja partiotapahtumiin). Kannattaa hyödyntää perheen verkostoja ja tarjota myytäväksi esim. tutuille, naapureille, sukulaisille, vanhempien työkavereille ja opettajille. Monet käyttävät hunajaa, jonka ovat esim. ostaneet kaupasta (mm. Unkarissa tai Väli-Amerikassa tuotettu hunaja). Joten kiinnostus paikalliselle partiolaisten lähihunajalle voi olla suurtakin, kun saa tuettua paikallista pientuottajaa ja tuttuja partiolaisia samalla. Lisäksi tämä hunaja on voittanut palkintoja, joten makukin on tuomariston todistamana erinomainen. Hunajapurkki tai kennohunaja on myös oiva tuliainen tai lahja vietäväksi sukulaisille, ystäville ja tutuille.

Omatoimimyyntiä voit tehdä ennakkomyyntinä:

  1. Myy hunajapurkkeja ja kennohunajia ennakkoon esim. sukulaisille, tutuille ja naapurustolle. Kerää halukkaiden ostajien tiedot ylös esim. kololta saatavaan ennakkomyyntilappuun tai muulle paperille (ostajan nimi, osoite ja kuinka monta haluaisi mitäkin). Hunajapurkin ja kennohunajan hinta on sama, eli 10€/kpl.
  2. Nouda kololta ennakkomyynnin jälkeen oikea määrä hunajapurkkeja ja kennohunaja. Erän voi maksaa paikan päällä MobilePayllä tai tasarahana käteisenä. Lisäksi on mahdollisuus valita maksutavaksi lasku sähköpostiin, jossa maksuaikaa on 2 viikkoa, jos erän koko on vähintään 5 tuotetta.
  3. Toimita hunajat ostajille ja kerää maksut sinulle sopivalla tavalla ostajilta itsellesi (käteinen kannattaa hyväksyä ja sen lisäksi esim. MobilePay:lla, jos teiltä löytyy se perheestä). Ei näitä maksuja lippukunnan MobilePay-tileihin!

Lasku sähköpostiin 2 viikon maksuajalla on maksuvaihtoehtona jäsenille vähintään 5 tuotteen noudon yhteydessä. Laskuja lähetetään isommissa erissä 1-2 kertaa kuukaudessa, joten älä ihmettele jos lasku ei tule heti.

Omatoimimyyntiä on mahdollista tehdä kevään varainhankintakampanjan alkamiseen saakka (maaliskuun loppupuolelle saakka). Sen jälkeen myynti tehdään varainhankintakampanjan aikana eri ohjeilla.

Omatoimimyynti kerryttää henkilökohtaista myyntiäsi palkitsemisessa

Omatoimimyynnit kerryttävät syksyn alusta lähtien henkilökohtaista myyntiä ja ne huomioidaan täysimääräisesti kevään varainhankintakampanjan palkitsemisessa. Kannattaa siis aloittaa jo nyt kerryttämään omaa myyntiä omatoimimyynnillä! Puurojuhlassa palkitaan myös 3 siihen mennessä eniten myynyttä jäsentä.

Mitkä myynnit lasketaan henkilökohtaiseen myyntiin:

  • Omat ja perheen ostot kololta
  • Ennakkomyynnit (maksetut tuotteet)

Mikäli herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä nea.angervuori(at)mesikammenet.fi.