Pihlajasaaren redu 1.-3.9 (Havujoukkue)!

Pihlajasaaren redu 1.-3.9 (Havujoukkue)!

Havujoukkueen ensimmäinen redu järjestetään 1.-3.9.2017 Pihlajasaaressa, Helsingissä. Kyseessä on ainutlaatuinen viikonloppu, jossa luvassa mielettömiä kokemuksia, leirinuotioita ja aivan uudet maisemat, kun Havujoukkue suuntaa kohti Pihlajasaaren saaria. Pakkaa siis rinkkasi ja valmistaudu seikkailuun!

Pihlajasaaren redu 1.-3.9 tulee olemaan joukkueen juhlaredu, joka on uuden Havujoukkueen ihka ensimmäinen redu. Tulossa mahtava redu, kun yhdistetään hyvät puolet entisajan ja nykyajan partiotoiminnasta. Luvassa on Helsingin saaristoa, vesibussiajelu, iltanuotioita, kavereita, hyvää meininkiä, ansaitaan ikäkausien lupausmerkit ja Havumerkki kaikkien partiopaitaan. Varaa siis kalenteristasi 1.-3.9 ja ilmoittaudu mukaan Havujoukkueen Pihlajasaaren redulle 1.-3.9!

Ilmoittaudu mukaan Havujoukkueen historian ensimmäiselle redulle täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake, löytyy osoitteesta: https://goo.gl/forms/dglHqGV2ZbqKqNRq2. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja jatkuu keskiviikkoon 30.8 asti! Redun hinta on 25€/osallistuja, johon sisältyy mm. bussiliput, vesibussiliput ja redun ruuat. Redu maksetaan lippukunnan tilille viimeistään torstaina 31.8. Mesikämmenten tilinumero: FI22 2417 1800 0124 20 (Partiolippukunta Mesikämmenet ry) ’’Viestiksi osallistujan nimi ja HavuJ redu 1’’.

Tänä vuonna myös EVP:t (ei vielä partiolaiset) ovat tervetulleita osallistumaan redulle. Jos sinulla on ystävä tai tuttu, joka olisi kiinnostunut kokeilemaan partiotoimintaa, niin jaa tämä tieto hänelle ja kutsu hänet mukaan redulle. Osallistuminen ei sido liittymään partiolippukuntaan.

Lähtö redulle tapahtuu perjantaina 1.9 kello 18.00 Mesikämmenten kololta, osoitteesta soukan rantatie 74. Muistathan olla ajoissa paikalla! Redu päättyy samaan paikkaan sunnuntaina 3.9 kello 15.00. Kuljemme redulle ja takaisin julkisella liikenteellä.

Tarkemmat tiedot ja varustelista redusta löytyy redulapusta: Pihlajansaaren redu 1.-3.9 -redulappu!

Redulla nähdään!

Jätä kommentti