Jouluredu 8.-10.12!

Mesikämmenten Jouluredu 2017

Nuuksiossa 8.-10.12

Mesikämmenten perinteinen, vuoden kohokohta Jouluredu tulee taas! Jouluredu on koko lippukunnan viikonloppuretki, joka pidetään tänä vuonna Mörrimöykyssä ja Piilopirtissä (kaksi mökkiä), Nuuksiossa, 8.–10.12.2017. Jouluredu on Mesikämmenten kaikille ikäkausille tarkoitettu viikonloppuretki sisämajoituksessa ja se sisältää monenlaista ohjelmaa. Retki tarjoaa hauskaa tekemistä kaikenikäisille!

Jouluredun teemana on Suomen satavuotinen itsenäisyys ja partiotoiminta Suomen eri historian kohdissa. Luvassa on siis uudenlaista, jännittävää ja mieleenpainuvaa seikkailua ja yhdessä tekemistä partiokavereiden kanssa. Viimeisen vuoden tarpojat pääsevät myös tutustumaan redun järjestämiseen ja johtamiseen redulla. Tätä redua ei kannata missata, vaan hyppää mukaan rekeen yhdessä partiokavereidesi kanssa.

Ilmoittaudu mukaan Mesikämmenten Jouluredulle täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake osoitteessa: https://goo.gl/forms/VCkGAWOw2cUxZDmj2. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja jatkuu sunnuntaihin 3.12 asti! Jouluredun hinta on 30€/osallistuja, johon sisältyy mm. bussiliput, redun ruuat ja mökkivuokrat. Redu maksetaan lippukunnan tilille viimeistään sunnuntaina 3.12. Mesikämmenten tilinumero: FI22 2417 1800 0124 20 (Partiolippukunta Mesikämmenet ry) ’’Viestiksi osallistujan nimi ja Jouluredu17’’. Johtajille, jotka ovat Jouluredulla pestissä (työtehtävässä), on redu maksuton.

Tänä vuonna myös EVP:t (ei vielä partiolaiset) ovat tervetulleita osallistumaan redulle! Jos sinulla on ystävä tai tuttu, joka olisi kiinnostunut kokeilemaan partiotoimintaa, niin jaa tämä tieto hänelle ja kutsu hänet mukaan redulle. EVP:n osallistumismaksu on 35€/osallistuja. Ilmoittautuminen ja redumaksun maksaminen hoidetaan samalla tavalla kuin lippukunnan jäsenillä. Osallistuminen ei sido liittymään partiolippukuntaan.

 

Tarkemmat tiedot redusta ja henkilökohtainen varustelista löytyvät redulapusta: Mesikämmenten Jouluredu 2017 -redulappu

Käy katsomassa toissa vuoden Jouluredun menoa ja meininkiä YouTubessa: https://www.youtube.com/watch?v=hGQ-ZG2e6SM&t=1s

Jouluredulla nähdään!

Jätä kommentti