Havujoukkueen syysredu 6.-8.10!

Havujoukkueen syysredu 6.-8.10

Havujoukkueen syysredu järjestetään 6.-8.10.2017 Nuuksiossa, Espoossa. Tulossa on mahtava viikonloppu, jossa luvassa mielettömiä kokemuksia, päästään testaamaan uusia varusteita ja laavuja, leirinuotio, Nuuksion luonnonkaunis erämaa, Suunnistuskurssin lopputyö ja Havulupaus. Pakkaa siis rinkkasi ja valmistaudu seikkailuun!

Syysredulla päästään suorittamaan suunnistuskurssi, jota kokouksissa on suoritettu, loppuun. Luvassa siis ikimuistoinen lopputyö, joka huipentuu suunnistusmerkkien jakoon. Lisäksi kaikki joukkuelaiset suorittavat Havulupauksen, jonka jälkeen on virallisesti Havujoukkueen jäsen. Havumerkki jaetaan kaikille Havulupauksen suorittaneille jäsenille ja johtajille. Ryhmänjohtajakurssilla olevat (SusiR) suorittavat redun aikana ensimmäisen reduharjoituksen, josta tulee lisätietoa suoraan kurssilaisille. Varaa siis kalenteristasi 6.-8.10 ja lähde mukaan Havujoukkueen syysredulle!

Ilmoittaudu mukaan Havujoukkueen syysredulle täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake osoitteessa: https://goo.gl/forms/8rgxMmMoUhdZivv33Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja jatkuu sunnuntaihin 1.10 asti! Redun hinta on 20€/osallistuja, johon sisältyy mm. bussiliput ja redun ruuat. Redu maksetaan lippukunnan tilille viimeistään sunnuntaina 1.10. Mesikämmenten tilinumero: FI22 2417 1800 0124 20 (Partiolippukunta Mesikämmenet ry) ’’Viestiksi osallistujan nimi ja HavuJ2’’.

Tänä vuonna myös EVP:t (ei vielä partiolaiset) ovat tervetulleita osallistumaan redulle. Jos sinulla on ystävä tai tuttu, joka olisi kiinnostunut kokeilemaan partiotoimintaa, niin jaa tämä tieto hänelle ja kutsu hänet mukaan redulle. Osallistuminen ei sido liittymään partiolippukuntaan.

Lähtö redulle tapahtuu ryhmittäin perjantaina 6.10 kello 18.00 Mesikämmenten kololta, osoitteesta soukan rantatie 74. Muistathan olla ajoissa paikalla! Redu päättyy samaan paikkaan sunnuntaina 8.10 kello 14.00. Kuljemme redulle ja takaisin julkisella liikenteellä.

Tarkemmat tiedot ja varustelista redusta löytyy redulapusta: Havujoukkueen syysredu 2017 -redulappu

Redulla nähdään!

Jätä kommentti