Erä-Meksu 2018

Erä-Meksu 2018

Suuri eräseikkailu 4.-6.5.2018 (sudenpennut 5.-6.5.) Nuuksiossa

Toukokuussa 2018 Mesikämmenet lähtevät suurelle eräseikkailulle Nuuksion. Luvassa on redu (yöretki) Kattilajärvelle henkeäsalpaaviin erämaisemiin, iltanuotioita, nukkumista teltassa, yhdessä tekemistä ja leiritunnelmaa. Nyt on Mesikämmenten sudenpennuilla, seikkailijoilla ja tarpojilla mahdollisuus lähteä suurelle eräseikkailulle. Pakkaa rinkkasi valmiiksi ja kuten partiolaiset sanomat: ”Ole valmis!”

Meksu on Mesikämmenten sudenpentujen, seikkailijoiden ja tarpojien vuosittain järjestettävä viikonloppuredu, jossa pääset käyttämään partiossa opittuja taitoja luonnossa, liikkumaan Nuuksion erämaisemissa ja viettämään partiokavereiden kanssa mahtavan viikonlopun täynnä naurua ja kokemuksia. Tarpojat pääsevät lisäksi osallistumaan lauantain ohjelmarastien järjestämiseen ja harjoittelemaan johtamista.

Merkkaa siis kalenteriisi redu ja ilmoittaudu mukaan Erä-Meksu 2018 (alla reduajat ikäkausille)!

Sudenpennuille (7-9 vuotiaille): 5.-6.5.2018 (yksi yö)

Seikkailijoille, tarpojille ja johtajille (9-vuotiaista ylöspäin): 4.-6.5.2018 (kaksi yötä)

Ilmoittaudu mukaan kevään mahtavimmalle redulle täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake osoitteessa: https://goo.gl/forms/ns4eHKqZy9vH0KJk1. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja jatkuu perjantaihin 27.4 asti. Redun hinta on 15€/sudenpentu ja 20€/muut. Redu maksetaan lippukunnan tilille viimeistään perjantaina 27.4. Mesikämmenten tilinumero: FI22 2417 1800 0124 20 (Partiolippukunta Mesikämmenet ry) ’’Viestiksi osallistujan nimi ja Meksu2018’’.

Tänä vuonna myös EVP:t (ei vielä partiolaiset) ovat tervetulleita osallistumaan tapahtumaan. Jos sinulla on ystävä tai tuttu, joka olisi kiinnostunut kokeilemaan partiotoimintaa, niin jaa tämä tieto hänelle ja kutsu hänet mukaan redulle (7-9 vuotiaat: 5.-6.5. ja 9-vuotta täyttäneet: 4.-6.5.). Osallistuminen ei sido liittymään partiolippukuntaan. EVP:n osallistumismaksu redulle on 25€/osallistuja.

Seikkailijoille, tarpojilla ja johtajilla lähtö tapahtumaan tapahtuu perjantaina 4.5 kello 18.00 Mesikämmenten kololta, osoitteesta soukan rantatie 74. Kuljemme tapahtumaan julkisilla busseilla. Muistathan olla ajoissa paikalla!

Sudenpennuilla lähtö tapahtumaan tapahtuu lauantaina 5.5. kello 10.00 Soukan kappelin parkkipaikalta, osoitteesta soukan rantatie 74. Kuljemme tapahtumaan yhteiskuljetuksilla. Muistathan olla ajoissa paikalla!

Sunnuntaina 6.5 Mesikämmenet kutsuvat osallistujien perheet leirinuotiolle Nuuksion Kattilajärvelle kello 11.00. Luvassa on grillausta nuotiolla ja lasten esittelemää leirielämää. Ilmoitathan kuinka moni perheestä osallistuu leirinuotiolle ilmoittautumisen yhteydessä (kuinka monta tulee), niin osaamme varata kaikille tarpeeksi syötävää. Leirinuotio on maksuton ja kestää noin 2 tuntia. Auton pystyy jättämään läheiselle parkkipaikalle (kattilajärvenpolku 1).

Tapahtuma päättyy kaikille sunnuntaina 6.5. kello 13.45 Soukan kappelin parkkipaikalla, osoitteessa soukankuja 3.

Alla on lista henkilökohtaisista varusteista, jotka tarvitset mukaan redulle. Varusteita pakatessa kannattaa kiinnittää huomiota tavaroiden asetteluun ja siihen paljonko esim. varusteita tarvitsee mukaan, koska rinkkaa voi tulee vielä lähdössä pieniä yhteisiä varusteita ja se on jaksettava kantaa itse (johtajat tietenkin auttavat lapsia, mutta kaikki rinkkoja ei voi johtaja kantaa ?).
Varustelista:
– Partiohuivi (Erityisen tärkeä, jos on)
– Rinkka (tai jokin muu suuri reppu, jonka jaksaa itse kantaa)
– Makuupussi
– Makuualusta
– Rinkan sadesuoja (tai suuri jätesäkki)
– Hygienia-välineet (Hammasharja ja hammastahna ym.)
– Ruokailukamat (Muovinen syvä lautanen, muki, haarukka, veitsi, lusikka, astiankuivauspyyhe)
– Säänmukaiset ulkovaatteet ja hyvät kengät kävelemiseen
– Lämpimät vaihtovaatteet (Myös yöksi, mm. villasukat ja pipo)
– Taskulamppu ja varaparistot
– Puukko
– Kompassi (Seikkailijat ja tarpojat)
– Muistiinpanovälineet
– Juomapullo (vähintään 1 litra juomavettä mukaan)
– Lupalappu (lataa tiedosto ja tulosta): Erä-Meksu 2018 -lupalappu

Redulla nähdään!

 

Redunjohtaja

Kale Koivunotko

kale.koivunotko@gmail.com

Jätä kommentti