Atlas 2019 kesäleirin vierailupäivä lauantaina 3.8.

Atlaksella järjestetään vierailupäivä lauantaina 3.8. kello 10.00-14.30. Vierailupäivä on mahtava tilaisuus perheille päästä moikkaamaan leiriläisiä leirin aikana ja katsomaan miltä leirillä ja Partiosaaressa näyttää. Samalla pääsee tutustumaan leirielämään yhdessä leiriläisten kanssa ja leirinuotiolle juomaan nokipannukahvia sekä kuulemaan partiosta ja toiminnasta syksyllä. Vierailun aikana tarjotaan kaikille lounas.


Myös partiolaiset ja heidän perheensä, jotka eivät tänä vuonna ilmoittautuneet mukaan kesäleirille, ovat tervetulleita vierailupäivänä. Tämä on oiva tilaisuus päästä katsomaan minkälaista leirielämä on partioleirillä. Jos vaikka innostus ensi kesän leiriä kohtaan yllättäisi. Kaikki lippukunnan jäsenet ja perheet ovat tervetulleita vierailupäivänä saarelle.


Ilmoittautuminen Vierailupäivään tapahtuu Kuksassa alla olevasta painikkeesta. Vierailupäivän osallistumismaksu on 6€ per henkilö, joka maksetaan laskulla (lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä sähköpostiin). Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikkona 24.7. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita osallistua vierailupäivään.


Vierailupäivä alkaa porrastetusti kello 10-11 Strömsinlahden venesatamasta (Abraham Wetterin tie 26, 00820 Helsinki). Venesatamasta on venekuljetus saareen. Auton voi pysäköidä sataman lähistölle (löytyy julkisia parkkipaikkoja ympäri lähialuetta, mihin pysäköidä). Mahdollisuuksien mukaan julkisten kulkuneuvojen suosiminen voi olla hyvä ratkaisu (pääsee lähes venesatamaan asti).


Paluu tapahtuu samaan paikkaan porrastetusti kello 13.30-14.30, Strömsinlahden venesatamasta (Abraham Wetterin tie 26, 00820 Helsinki). Porrastamme lähtö ja paluuajat osallistujamäärän mukaan minimoidaksemme odottamisen, ilmoitamme tarkemman lähtö- ja paluuajan ilmoittautumisen päättymisen jälkeen.

Mikäli et ole itse partiolainen, valitse ilmoittautumisessa kohta ”Jos et ole partiolainen, täytä lomake tästä”. Älä ilmoittaudu lapsesi PartioID:llä mikäli hän on jo leiriläisenä.

Vierailupäivänä nähdään!
Leiriterveisin Atlas 2019 leiritoimikunta