Liity mukaan


Mukaan toimintaa?
Kiinnostaisiko kokeilla partiotoimintaa? Mesikämmenet tarjoavat toimintaa kaikenikäisille 7-vuotiaasta ylöspäin. Liittyminen mukaan onnistuu missä vaiheessa tahansa, milloin vain. Lippukuntamme on sekalippukunta, jonne tytöt ja pojat ovat tervetulleita.

Partion voi aloittaa minkäikäisenä tahansa. Tarjoamme ikäkaudelle mieluisaa ja nousujohteista toimintaa viikoittaisissa kokouksissa ja tapahtumissa, reduilla ja leireillä. Alta löydät eri ikäkausien osiot, jota saat tietää lisää tietyn ikäkauden toiminnasta ja ryhmistä Mesikämmenissä.

Liittyminen mukaan käy helposti laittamalla sähköpostia osoitteeseen mesikammenet.partio(at)gmail.com tai ottamalla yhteyttä ryhmänjohtajaan.

Aikuisena mukaan toimintaan
Partio on vapaaehtoistoimintaa, jossa yli 15-vuotiaat ja aikuiset mahdollistavat toiminnan vetämällä ryhmiä ja organisoimalla lippukunnan toimintaa. Uusi aikuisia kaivataan mukaan, eli jos olet entinen partiolainen tai muuten vaan innokas osallistumaan niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Kaikki johtajat lippukunnassamme saavat osallistua toimintaan oman kiinnostuksensa ja aikataulunsa mukaan. Kaikki osallistuminen on tervetullutta. Ilmoittaudu mukaan toimintaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen mesikammenet.partio(at)gmail.com.